Blog Barladean, Afaceri Barlad, Anunturi Barlad

Donatii importante oferite Spitalului Orășenesc Tg. Bujor

0 149

În urma apelului umanitar făcut de Asociația pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” Galați și de Asociația „Din Dor și Drag Pentru Comunitate ” Tg. Bujor, în vederea donării de echipamente medicale ATI și materiale sanitare pentru protejarea de SARS-Cov-2 a personalului medical și a pacienților din Spitalul Orășenesc Tg. Bujor, a răspuns afirmativ în spirit de solidaritate Asociația „Zi de BINE” din București (https://www.facebook.com/zidebine.ro).

Fondată de celebra jurnalistă Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, prin proiectul „#scutpentruspitale”, a donat materiale sanitare de protecție în valoare financiară totală de 10.025 lei, după cu urmează: măști chirurgicale (1000 buc.), măști KN95 China (230 buc.), dezinfectant Bionet AG-Flacon 1l (2 buc.), ochelari cu lentilă anti-ceață (45 buc.), covoare dezinfectante (4 buc.), viziere cu ecran de protecție RUBIN (100 buc.), termometru NC TF-600 (1 buc.), halate UF (30 buc.),gel dezinfectant Klintensiv 500 ml (10 buc.) și cremă Nivea 400ml (24 buc.).

Spitalul din Tg. Bujor este singurul din această regiune a județului Galați care dispune de un aparat Real-Time PCR pentru testarea suspecților infectați de SARS-Cov-2, donat de Universitatea Apolonia din Iași.

Acțiunea umanitară va continua în perioada imediat următoare pentru sprijinirea instituției medicale bujorene cu materiale sanitare și echipamente medicale ATI atât de necesare în aceste vremuri grele.

Articolul Donatii importante oferite Spitalului Orășenesc Tg. Bujor a aparut prima oara pe Barlad Online.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata