Blog Barladean, Afaceri Barlad, Anunturi Barlad

PLUS Bârlad cere administrație publice să sprijine antreprenorii locali

0 42

Data mult așteptată de mulți antreprenori locali se apropie, 01.06.2020.

“Se deschid barurile, restaurantele și terasele cu o anumită restricție, de fapt mai multe. Așadar Poliția Locală care este in subordinea Primăriei trebuie să facă anumite controale în teren și să explice antreprenorilor cum trebuie aplicate restricțiile in starea de alertă. Nu îndemnăm sancționarea lor, ci prevenirea cu ajutorul autorităților.

Direcția de Sănătate Publică poate da un ajutor acum. Știm mulți antreprenori care au sunat la direcție să primească mai multe informații despre restricțiile impuse dar fără succes.

Economia locală are nevoie de ajutor, nu de amenzi.

Sunt foarte multe incertitudini, spațiile dintre mese, deschiderea afacerilor in regim de 50%, fără aglomerare in spații închise, etc. Antreprenorii bârlădeni plătesc taxe și impozite, noi ziceam ca e normal sa primească și ajutor.

Iar pe lângă acest ajutor fizic, este nevoie și de o relaxare economică, impozitele și taxele trebuiesc micșorate, vrem să vedem o susținere din partea administrației publice locale.” – Vlad Stoian Alexandru Președintele Generației PLUS al județului Vaslui

Articolul PLUS Bârlad cere administrație publice să sprijine antreprenorii locali a aparut prima oara pe Barlad Online.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata